resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10572
    sözlükte en çok tartışmasını yaptığım, belki de en çok girdi girdiğim taklacı. bu tartışmalardan, kısır döngüden o kadar gına geldi ki artık gitse de iki tarafta rahata erse dedim ama... çok basit birkaç soru sorup bu girdiyi de tamamlayacağım. sorulardaki olası durumlara ve az buçuk tahmin edilebilir cevaplara rağmen hakikaten hala gitmesini isteyen varsa pek de bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.
    gelelim sorulara; ilk soru, sezon öncesi takımla beraber çalışmış, taktiğe yatkın, sezona iyi başlamış bir oyuncuyu sattıktan sonra bunun gerçekten takımın faydasına mı olacağını düşünüyorsunuz? ikincisi belhanda'yı peşkeş çekercesine elden çıkartıp ele geçen 3-5 milyon euro ile kendisinin yaptığı işleri yapan birisini bu maliyete nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz? zira kabul etsen de etmesen de bu adamın iyi kötü bir piyasası var burada gömüldüğü kadar dandik değil. üç, bu kulüp bunca sene bu adam maaşını ödedi, bi' sene daha ödese belhanda'nın maaşından mı batacak? neden ihale bu adama yıkılıyor da feghouli'nin, babel'in, diagne'nin, falcao'nun maaşı bu kadar ısıtılıp ısıtılıp servis edilmiyor da hep bu adamın maliyeti tartışma konusu oluyor? ve en önemli sorulardan biri, sen bu adamı 3-5'e bakmadan sattın, maaş yükünden de kurtuldun, bu yönetimin hemen yerine iki transfer yapabileceğini düşünüyor musun? bu adamların takıma uyum sürecini de hesaba katıyor musun? yani şu dönem de satılmasını istemek o kadar anlamsız ve saçma geliyor ki sorular ardı ardına geliyor resmen.
    son söz şimdi değil ama uygun vakitte becerebilirsek elden çıkartmalıyız, hakikaten şurada dönen tartışmalar insanı yoruyor. ama yok elden çıkaramıyorsak maaş indirimi+sözleşme uzatmayla yolumuza devam etmeliyiz. zira başta da belirttiğim gibi burada gömüldüğü kadar dandik değil ve çok yönlü bir futbolcu ama bunun kavgasını çok verdik, tekrar o konulara girmeye gerek yok, isteyen geçmiş girdilerimi okuyabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın