• 647
    kukla fatih altaylı, ipini tutan turgay ciner ile ali koç’un yaptığı son yılların en büyük transfer hüllesini dillendirmeye korkuyor, gidip bizim menajerlerle ilgili eften-püften bir konuyu köpürtmeye çalışıyor.

    bir ülkede namuslu olmak, namussuz olmak kadar prim yapmıyorsa, insanlar fikir namuslarını çok ucuza satarlar, kalemlerini yok pahasına kiralarlar, kişiliklerini patronlarına hediye ederler.

    galatasaray ile fenerbahçe’nin durumu koyunla keçinin durumuna benziyor. keçinin kıçı hep açıktadır ama dereden atlarken kuyruğu kalkan koyuna yüklenir kıçın gözüktü diye. fenerbahçe her gün bir transfer yolsuzluğu yaparken, her gün talimatları ihlal ederken, birikmiş vergi borçları lisans alımında sorun olacağından tff’ye bir gecede kural iptal ettirirken, rakip kulüplere sponsor olurken, futbolcu bonservislerine ödediği paraları okus-pokusla yok ederken kimse laf etmiyor ama galatasaray ilk defa menajerlere biraz yüksek bedel ödedi diye hurraaaaaa saldırıya uğruyor.

    siz gazeteci değil kalemini kiralamış birer zavallısınız fatih altaylı/tahir kum/atilla türker. :( (atilla türker nasıl bunların seviyesine indi gerçekten çok şaşkınım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın