resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10522
    satilirsa yeri dolmayacak. gomis’i sattik, fernando’yu satttik, hatta 2018 ocak’ta ndiaye’yi sattik da doldurabildik mi?

    belhanda giderse dort ihtimal var:

    1. yerine kimse alinmaz, transfer surecinin beklenmedik engelleri benzeri anlamsiz laflar edilir. hoca kadromuz hala ligin uzerinde diye kendi de rahatsiz oldugu halde taraftari sakinlestirmeye calisir. tahmini olasilik %50.
    2. yerine belhanda’dan daha kotu biri alinir, maastan biraz tasarruf ettik diye sevinirken sahada gordugumuz vasat oyuncuyla hayalkirikligina ugrariz. tahmini olasilik %30.
    3. yerine belhanda kadar katki veren bir oyuncu belhanda’nin bonservis gelirine yakin maliyetle kiralanir. bu sezonu idare eder, gelecek yaz elde ne satacak varlik ne de ortasaha olur. tahmini olasilik %15.
    4. belhanda’nin yerini dolduracak 8 numara transferi yapilir, hatta takima daha da uygun, daha disiplinli ve iyi bir takim oyuncusu eklenir. uyum sorunu da yasamadan kisa surede iyi performansa ulasir. tahmini olasilik %5.

    olasiliklar sadece cengiz yonetiminin degil, ta adnan sezgin/polat zamanlarindan beri asina oldugumuz sureclerden hareketle galatasaray camiasinin yonetici havuzunun genel yeteneklerine dair sahip oldugum fevkalade kotumser kaniyla tahmin edilmistir.

    son olarak, sezonun basladigini, eylul ayinin geldigini ve bu olasi gelis gidis surecinde fenerbahce derbisi ve son sampiyon basaksehir deplasmani ve 3 avrupa elemesi* oldugunu da eklemek isterim. transfer 4 ekimde bitmez, lig baslarken biter. lig basladiktan bir ay sonra gelip ocaktan sonra takima alisacak oyuncularla maceraya girmek gereksiz. bugun kadroda kim varsa devam etmeli, alabiliyorsak bir ortasaha almaliyiz. gidenin yerini dolduracak konumda degiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın