resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16619
    oynadığı futbolu çok beğendiğim eski futbolcumuz. özellikle mourinho'lu inter döneminde oynadığı futbol tek kelimeyle efsaneydi, dünya çapında bir yıldızdı o dönem. gerek 2013-2014 şampiyonlar ligi olsun gerek 4. yıldız olsun gerek 3 kupa olsun bize de çok önemli katkıları oldu.

    ancak 2017 yazında gönderilmesi yüzde yüz doğru bir hamleydi, hatta 2016 yazında bile gönderilse yanlış demezdim çünkü son 2 seneki sneijder'in faydadan çok zararı vardı. o dönem aralık 2015-kasım 2016 arası 1 gol atabildi. galatasaray'ın 10 numarası için skandal bir rakam bu. fazla kilolarından topu aldığı an kaleyi göremiyordu, görsede rakipten önce isabetli bir vuruş yapamıyordu, sürekli anlamsız şekilde kendini sol kanada atıyordu vb. bir sürü oyun içi hataları oluyordu o dönem.

    daha da önemlisi kaptanlık pazubandı için selçuk ve sabriyle atıştığı haberleri çıkıyordu o dönem. galatasaray muhabirleri doğruluyordu zaten bilinen bir şeydi bu. yeniçerilik konusunda sneijder'de az değildi. de jong kazığından bahsetmiyorum bile. zaten kendisi de yazdığı kitapta alemci bir adam olduğunu, partilerde karısını aldattığını falan yazmıştı yanılmıyorsam. yani sneijder çok hollanda disiplinine sahip bir futbolcu değildi ancak ilk başta yazdığım gibi oyununu çok severim ve bize önemli katkıları olmuştur. zaten nickimin ilham kaynağıda kendisi. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın