resim
Fernando Luiz Roza
Takım:Athletico-PR
Mevki:Ön Libero
Yaş:39
Boy:1.79
Uyruk:Brezilya
  • 111
    iyi oyuncu ama yine yanlış sularda geziyoruz. elimizde yüksek maaş verdiğimiz başarı olarak doymuş babel, falcao ve fehgouli var zaten. bize kendini kanıtlayacak potansiyelli, iki sene sonra gelir getirebilecek, sahada herşeyini verecek, geleceğin fernandinho'su olma hayalini kuran futbolcular lazım. başarıya doymuş futbolcuların türkiye'yi tercih etmelerinin iki sebebi var. yüksek maaş ve rölantide bile tercih ediliyor olmak. son yıllarda kulüpler bazında avrupa'da sürdürülebilir bir başarı yok. ligimizin temposu ve mücadeleciliği avrupa'ya göre çok düşük. burayı tercih eden kariyerli futbolcuların büyük çoğunluğu tatil gözüyle bakıyor.

    fernando'nun sevilla'ya transferi sonrası sevilla ile birlikte 2019- 2020 uefa finaline çıkması çoğu kişiyi üzmüştü biz bu adamı nasıl sattık diye. fernando bizde istikrarlı olarak 2017-2018 sezonunun ilk yarısında çok iyi oynamıştı. sonra bir kaç maç hariç sahada etliye sütlüye karışmayan bir fernando vardı. adam kasmıyordu ki. oynadığı futbolu bizim lig için yeterli görüyordu. fernando'nun sevilla'da gösterdiği performansı, sahada ettiği mücadeleyi, hırsı bizde devam etseydi göstermeyeceğini düşünüyorum. çünkü adamın rekabet edeceği bir ortam yok.

    fernandinho çok iyi bir oyuncu. sahada 10 tane askerimiz olsa gelsin iki yıl komutanlık etsin. ama falcao, feghouli, babel hatta arda ve belhanda'nın olduğu takıma gelmesini istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın