resim
Fernando Luiz Roza
Takım:Athletico-PR
Mevki:Ön Libero
Yaş:39
Boy:1.79
Uyruk:Brezilya
  • 105
    önceden ön libero oynuyordu. ama yaş kemale erince pep onu kısa boyu ve zayıf markaj yeteneğine rağmen stopere döndürdü. çünkü adam inanılmaz bir zekaya ve alan kapama özelliğine sahip. pepin takımı gibi pas oyunu oynayan bir takımın defansında görebileceği en iyi adamlardan biri. o yüzden de son 2-3 sezondur stoper oynuyor. arada ön libero olsa bile artık mevkisi stoper.

    bizim takımda ise falcao, arda, feghouli ve babel gibi hem çok yaşlı hem de temposuz adamlar var. bir de fernando bu takıma çok ama çok fazla gelir. çünkü her ne kadar kendine çok iyi bakıp çok iyi bir fiziği olsa da yaşı gereği o tempoyu kaldıramaz.
    kesinlikle muhteşem bir topçu ama bize dinamizm kazandırmaz ki bizim en büyük eksikliğimiz bu. yoksa takımın stoperleri bile türk ligi için gayet iyi oyun kurucu. bize lazım olan arkadan oyun kurucu değil, gidip gelecek sert bir oyuncu. tam olarak bir appiah yani.

    bu arada 1985'li demişmiydim?

    son olarak city pas oyunu oynuyor o yüzden defansta böyle bir adam her maç oynayabilir. ama biz pas oyunu oynayamıyoruz ve bu adamı ön libero mevkisi için alacağız. takımın zaten yerlerde olan temposu iyice düşer. aman diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın