resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 995
    sonuna kadar üstünde durmamız, her koşulda sabretmemiz gereken pırıl pırıl gençlerimizden biri. sade oyunu, fizik gücü, bahsedildiği kadar kötü olmayan tekniği ve özverisi ile elimizdeki önemli bir değer. biraz daha işlenmesi lazım.

    her sene frenkie de jong, donny van de beek, phil foden, sandro tonali ayarında topçular çıkardığımız için taylan beğenilmiyor sanırım.

    2019-2020 sezonunda kadıköy deplasmanında kusursuz oynayan, pandemi öncesi de bir kaç maçta iyi oynayıp onun dışında aslantepe'nin rüzgarında ayakta duramayan jean michael seri'ye 6 numara taylan'ı tercih ederim. tam olarak mevkii olmayan yerde 1 senelik seri'den daha iyi performans verdi. tekniği, oyun görüşü tabii ki bir seri değil ama çok daha güçlü, çok daha dengeli. taylan-seri karşılaştırması gibi bir amacım yok ama fizik gücünün önemine dikkat çekmek istiyorum. barça tiki taka oynarken xavi ile iniesta kalçasını koyduğu anda top alamazdı kimse onlardan, muazzam tekniklerinin yanında fizik güçleri göründüğünden kat kat iyiydi. selçuk inan gibi bir adam fizik gücünü kaybettiğinde ne hallere düştü. ligimiz için fizik-kondisyonun önemi zaten ortada.

    türk futbolunun lokomotifi ve en iyi altyapısına sahip kulübü galatasaray olarak biz yeteri kadar futbolcu üretemiyoruz, ülkemizde yetenekli olup kendini geliştiren çok iyi kariyer yapan adamlar bir elin parmaklarını geçmiyor.

    gerçekçi olmaya başlamazsak olduğumuz konumdan ileri gidemeyeceğiz. en ufak bir ışığı, cevheri değerlendirmek zorundayız mevcut koşullarda. oynadıkça taş gibi orta saha olacak taylan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın