resim
Marcel Jany Emile Tisserand
Takım:Abha
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.90
Uyruk:Kongo DC
  • 9
    fenerin anti-onyekuru ve anti-falcao transferi..

    annesi kongolu, baba fransız. milli takımda oynamak için kongo vatandaşlığı seçmiş, hatta kaptanı olmuş. ama hayatı hep fransa’da ve almanya’da geçmiş. tip ve hareketler biraz züppe.

    1.90 boyuna rağmen hızlı ve sağ bekten devşirme. en büyük numarası açık alanda birebir de rakip forvet yakalayıp kayarak müdahale. ayrıca sırtı dönük forvete arkadan basıp topunu çalıyor. türkiye’de fenere hakemler faul vermediğinden arkadan çok bileğe basacak .
    pozisyon bilgisi iyi. pasta 25 metreye kadar fena değil.
    fiziği ve alt yapısı var. sağda solda oynar.
    fenerin 3 defansı oyuncusuda tek hamleli kasap oyuncular.

    antrenör profit-erol muhtemelen topu rakibe verip rakip forvetlerine arkadan seri basıp kontra golü atacak. gol yerse, takımı ileri çıkartıp geride bu hızlı adamı bırakacak. ayrıca bu adama güvenip gökhan gönül ve caner ileri çıkacak.

    gelgelelim tisserand’ın zayıflıklarına:
    o boya rağmen kafa topu ve yan top savunması yok . değerli fransız beyin hücreleri zedelenmesin ister belli ki. serdar azizle beraber oynadığı zaman duran toptan kafa golü atamayanı döverler.

    27 yaşında, neredeyse 8 yıldır 160 maçı vat. sezon başı 20 maç civarı. kah sakatlık, kah kulübüyle ve takımıyla snlaşmazlıktan kesik yeme.
    hep kiralamışlar, 2 yıl üstüste oynadığı takım az.
    uyumsuz ve maraz çıkaran bir tip gibi.

    serdar aziz gibi oynarken hamleleri ile göz dolduran, alkışlanan fakat takımın nedense çok gol yediği maçlar. wolsburgta yerine genç bir hırvat girmiş, takım az gol yemeye başlamış. en az gol yenen dönem marcelin oynamadığı dönem. fakat spektaküler kayarak hamleleri ve sert müdahaleleri göz doldurduğu için iyi oynadı diyor seyirci, ama takım gol yiyor. fransız serdar aziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın