resim
Fatih Öztürk
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 314
    12.09.2020 galatasaray gaziantep fk maçında yediği golde yüzde yüz hatası var, ancak ben bunu sorun etmiyorum. fatih öztürk bu takımın 2. ya da duruma göre 3. kalecisi. yedek bekleyecek bir kaleci için de yeterli tecrübe ve yeteneğe sahip kendisi. kale böyle bir mevki, oynamadıkça körelirsin. dünyada çok nadir örnek bulabilirsin yedek bekleyip de oyuna girdiğinde ilk kaleciyi aratmayacak bir kaleci performansı. hele ki senin ilk kalecin muslera ise zaten onu aratmayacak bir isim söz konusu olamaz. ne yapacaksın? galatasaray olarak yedek kaleci diye trabzon'dan 20 milyon euro'ya uğurcan'ı alamazsın sonuçta. fatih öztürk benim yıllardır istediğim profilde bir yedek kaleci. 200'den fazla maç tecrübesi olan, süper lig tecrübesi olan, makul ücretli bir isim.

    bu arada ben olsam kalede okan'ı tercih ederim çünkü okan'ın potansiyeli bana göre fatih'ten daha yüksek. kaldı ki fatih'in olacağı en fazla bu ama okan'ın üzerine koyma ihtimali çok yüksek. yine de hocayı tecrübeyi yeteneğe tercih etmesi konusunda eleştiremem.

    beklentileri düşürmek bence herkes için daha iyi. muslera dünyanın en iyi 20 kalecisinden biriydi sakatlanmadan önce. yedek kaleci olarak dünyanın 21. kalecisini bulundurma şansın yok senin galatasaray olarak. hatta daha acısı, bir muslera daha çok büyük ihtimalle bulamayacaksın muslera'dan sonra da. o yüzden kale konusunda beklentileri birazcık revize etmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın