resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 4218
    bu kadar bariz şekilde bir taraf olduğu halde niçin objektif biriymiş gibi yorumları ciddiye alınıyor bir türlü anlam veremediğim fenerbahçeli holigan. bir çeşit partili cumhurbaşkanı gibi bir şey. nesi "şeytan" şimdi bu adamın? bizim taraftar mı saftirik anlamadım gitti. izlemeyin yahu şunun yorumlarını dinleyip de dikkate almayın. tüm kanallar yayınlayabilir, en önemli programlara da çıkabilir fakat şu değişmez ki bu adam objektif falan değil. gidin rambo okan dinleyin daha iyi.

    hakikaten sinir olmaya başladım artık bizim her maçımızdan sonra aleyhimize bir şey dediğinde bu mecrada ya da başka yerlerde "ooo şeytan :( yine lakabının hakkını verdi :(((" gibisinden yorumlara. adam dümdüz fenerli kardeşim ne şeytanı? karşınızda aziz yıldırım varmış gibi düşünün bu kadar basit. lepiska saçları ya da tatlı dili mi bizleri büyülüyor, veya incil'e el basıp yemin falan mı etti bu adam "objektif olacağım" diye?

    normal fenerli işte abi, dümdüz hem de... bizi savunacak hali yok ya? niye savunsun ki? taraftarımızın öyle bir beklentisi varsa bu saflıkla iyi yani ne diyeyim, partili cumhurbaşkanı ne kadar objektifse o kadar işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın