resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10516
    şu "kendisine küfür edip bonservis bekleyen..." diye başlayan entrylerden gına geldi.

    arkadaşım, adam senelerdir hayatında başka yerde kazanamayacağı parayı bizden kazandı mı, kazandı. senelerdir yer bulduğu sürenin büyük bölümünde yan gelip yattı mı, yattı. takımın en top tutması gereken mevkisinde oynamasına rağmen en fazla top kaybeden adam oldu mu, oldu. takımın en şutör mevkilerinden birinde oynamasına rağmen kaleye şut atmaktan sürekli imtina etti mi, etti.

    sanki adam bize aldığı kuş kadar sözleşme sonrası her şeyini vermiş de biz küfretmişiz gibi bi algı yaratmanın ne anlamı var? adam hem takımın en fazla kazananlarından, hem de bu kazandıklarının karşılığında kuş kadar katkı veriyor.

    e biz de diyoruz ki bi zahmet bundan daha da karaktersiz olma, giderken az biraz para kazandır.

    sorun nasıl bizde oluyor anlamadım.

    edit: argümanlarımızın dayanağını da yazalım madem:

    gomis o topu forvet mevkiinde kaybediyor, yani takım topun arkasında. belhanda çıkarken kaybediyor, kaç kez yaşadık, o top dönüp gelip gol oluyor. soso, onyekuru, gomis'in çok kaybetmesi önemli değil yani, belhanda'nın en kaybetmeyen adam olması lazım mevki itibariyle.

    yan gelip yattı mı, evet, asistin asistini falan bi geçmeniz lazım tabi. geçen sezon muydu ilk asistini sezon ortasında falan yapmıştı, bi sezon önce ilk golünü ikinci yarıda atmıştı falan.

    en şutör mevkilerinden biri, evet, çünkü topu ileri şişirip gol atmıyoruz ya biz hani. belhanda defansa yakın evet ama oyunu yıktığında dönen topu toplaması gereken ve haliyle şut atabilmesi gereken adam. defansif ön libero oynamıyorsanız, ki melo bile daha çok şut atardı, orta sahada oynayan adamın şut özelliğinin olması gerek, hadi olmadı birazcık kilit pas atması gerek. var mı, yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın