resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10511
    bu sezon kalması bence her açıdan büyük kazanç olacak.

    bir defa artık takımlar kadrolarını oluşturdu. o kalitede genç ve yetenekli bir futbolcuyu transfer etmesi de zor, takıma adapte etmesi de.

    seneye aldığin kadar sat yasağı bitiyor. bu gün 3-4 milyon eu veremediğimiz geleceğin 20-40-50 milyon eu'luk futbolcularını alabilme şansımız olacak.

    belhanda ise açıkçası vurgun peşinde. bunu da ancak kariyer sezonlarından birini geçirerek yapabilir. üstelik takımda kendisini yedeğe gönderebilecek çok oyuncu var. mesela etobo sanıyorum bir kaç haftaya hazır olur. belhanda'nın yer almadığı farklı bir kurgu ile de oynayabiliriz. galatasaray'ın elinde çift forvete çok uygun bir hücum rotasyonu var. falcao veya diagne'den birinin yanına emre akbaba, ali yavuz kol veya muhammet gelebilir.

    belhanda'nın net şekilde arap ülkelerinden 8-10 milyon eu'luk bir kontrat alma şansı var. üzerine de kallavi bir imza parası. bu kariyeri boyunca kazandığı paradan fazlasına denk gelir. müthiş motivasyonla oynayacağına eminim.

    sezonu sampiyonlar ligi potasında tamamladığımız taktirde kendisinden gelecek 3-4 milyon eu bonservisi kaybetmemiz önemli olmayacaltır.

    durağan takımda çok sırıtıyordu. ozellikle kısa pas konusundaki zayıflığı iyi yerleşmiş, dinlenik rakibe etkili kontra şansları yaratıyordu. gol yemesek bile topu çok zor geri kazanıyorduk. ama bu sezon saracchi, omar, taylan, emre gibi dinamik oyuncular var kadroda ve hızlı oynuyoruz. rakip savunmaları önceki sezonlarda yerleşme sıkıntısına sokamazken bu sezon becereceğiz gibi duruyor. sezonun vaadettiği oyun tarzı belhanda'ya çok uygun. hızlı oyun içerisinde sürekli dikine düşünen kafa yapısı, dripling yeteneği ile çok ciddi etkileri olacaktır. bonservisini verip böyle bir futbolcuyu kaybetmek inanılmaz hatalı bir strateji olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın