• 90
    bana kalırsa yapıl(a)mayacak olandır.

    şu anki piyasada; orta sahamızı toparlayacak, gözü kapalı ilk 11’e yazılabilecek, kalitesinden ve performansından şüphe duymayacağımız bir oyuncu en az 8-10 milyon euro. bizde de hem maddi durum hem de transfer kısıtlamaları dolayısıyla öyle bir para yok. ancak belhanda’yı iyi paraya satacaksın da geliriyle bir oyuncu alacaksın. belhanda’yı da 3-4 milyon euro’ya satarsan öpüp başına koymak lazım. scout ekibi şapkadan tavşan çıkarmadığı takdirde 3-4 milyon euroluk bir oyuncu bizi kurtarmaz.

    ortalama üstü takımlarda geri plana düşmüş oyuncuları kiralama stratejimiz da artık fatih hocayı sıkmıştır. takımın merkezinde bu kadar istikrarsız bir transfer politikası izlenmez, etebo tipi bir transfer daha yapılırsa seneye halimiz şimdikinden de beter olacak.

    ben taylan - etebo - ömer(arda) üçlüsüne razıyım. başka pek bir çaremiz de yok gibi; tabii ki yönetimin görevi gereken yerlere en iyi transferleri yapmak ammavelakin realist olmak lazım.

    taylan, etebo, arda; taylan, etebo, arda; taylan, etebo, arda... 5-10 kere üst üste söylerseniz anlamını yitiriyor ve yeterli bir orta sahanız olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın