resim
Idrissa Doumbia
Takım:Al-Ahli SC
Mevki:Ön Libero
Yaş:26
Boy:1.87
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 6
    --- alıntı ---

    galatasaray sporting lizbon'dan ayrılmaya hazırlanan idrissa doumbia ile anlaşmaya çok yakın. 22 yaşındaki fildişili futbolcu werder bremen, mönchengladbach, club brugge ve anderlecht'den teklifler aldı ama önceliği drogba'nın önerisiyle galatasaray oldu. ön libero ve merkez orta saha oynayan oyuncu geçtiğimiz sene sporting lizbon formasıyla 35 maçta görev aldı. (sabah)

    --- alıntı ---

    sporting lizbon oyuncularından %40 oranında bir indirim talep etti. oyuncular bu indirimi geçen sezon alacaklarından yaptı ama lizbon yönetimi bu sezon da aynı oranda indirim talep ediyor. bu sebeple birçok ayrılık bekleniyor. idrissa doumbia da ayrılık kararı alan oyunculardan birisi. scout ekibi tarafından izlenmiş ve olumlu rapor verilmiş. neler olacağını göreceğiz.

    --- alıntı ---

    galatasaray, okay yokuşlu transferinde kulübünden olumsuz bir cevap alırsa sporting lizbon'dan idrissa doumbia'yı kadrosuna katacak. oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşmaya varıldı. okay ile celta vigo arasında bugün son bir görüşme olacak. çıkacak sonuca göre hareket edilecek. öncelik olarak okay yokuşlu belirlendi. (ver kırmızıyı)

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın