• 779
    başlıktaki şahsın boşnak nefretçisi* olduğu veya ırkçılık yaptığı, bu konuda gizli ajandası olduğu kanıtlanırsa davanın en büyük savunucusu olacağıma söz veriyorum. eğer yoksa böyle bir ülkede rasyonel temelde ciddiye alınmaması gerektiği bir gerçekliktir.

    şahsın siyasi geçmişi, dünü ve bugünü bir sır değil, lakin bu şahsın büyük güce sahip olduğunu veya ciddi yeteneğe sahip bir siyasi kişilik olduğunu düşünmek komik. sadece bir maşa ve borazandı. bunu yapacak binlerce kişi bulurdunuz, bugün de buluyorsunuz. yarın da bulacaksınız. insanlığın sonuna kadar bu yaşanacak, sistemlerin açıklarından faydalanacak karaktersiz insanlar bulunacak.

    ülke zaten korkunç bir panayır yeri değilmiş gibi, yeni nesille gelen sjw*'lik, hızlı bilgi tüketimi ve linç kültürü bunu daha da kötü hale getiriyor. ciddiye alınması gereken onlarca konu varken, önem sırasında kendine yer bulamaması gereken bir konuya özne olmuş bir şahıstan bahsediyoruz.

    bu ülkede kimsenin boşnak düşmanlığı yaptığını görmedim, ama türk düşmanlığı yapan çok gördüm. umarım derdimi anlatabilmişimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın