• 200
    daha ilk haftasından hakem hatalarının konuşulmaya başlandığı sezon.

    fenerbahçe, beşiktaş ve fatih karagümrük'ün net bir şekilde "hata" demek zorunda kaldığım garip garip işlerle 3'er puan alması ile start verildi. hakemleri konuşmak gerçekten basite kaçmak oluyor ama fenerbahçe'nin 86. dakikada bu hatayla golü bulması ve beşiktaş'ın 65. dakikada farkı ikiye çıkarıp rakibinin de 10 kişi kalması demek maçların bitmesi demek olduğu için bu işlere fazla da basite kaçmak diyemeyiz.

    çoğu maçı özetlerden izledim. bu nedenle kim ne oynuyor bir şey söylemem doğru olmaz. ancak özetlerden bile takımların pandemi sürecini atlatamadığı, fizik ve kondüsyonların çok kötü olduğu belli oluyor. bizim yapmamız gereken gayret etmek, sahada belli bir amaç uğruna oynamak ve inanmak. bu ligde başarılı olmak için çok fazla teknik, taktik ve sistem gerekmiyor. bunlar elbette futbolun olmazsa olmazı ve avrupa'da başarı için elzem ama bizim ligin kalitesine bakınca aman aman lazım bir şey de değil. bu bakımdan öncelikle futbolcularımızın sahada mücadele etmesi ön şart. gerisi zaten gelecektir çünkü hem kaliteli isimler bakımından çok iyi bir ekibiz hem de gerekirse o sistemi ve taktiği avrupa düzeyinde bile en iyi şekilde uygulayacak antrenöre sahibiz. günümüzün en iyi futbol takımlarının (liverpool, atalanta vs.) fatih hocanın 20 sene evvel dünyaya armağan ettiği sistemin farklı bir versiyonunu uyguluyor olmaları bu anlamda gayet güzel bir örnek.

    mücadele, azim ve ayakta kalmak bizi şampiyonluğa ulaştıracaktır. bununla beraber orta saha transferinde çok geç kalındığını, gitmesi gereken isimlerin bir şekilde pazarlanması gerektiğini ve en azından biri orta sahaya 2 tane daha transfere ihtiyacımız olduğunu unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın