• 28
    uğurcanın çıkaracağı topu defans kafasıyla ölü noktaya gönderdi. derbi diyoruz ama senenin ilk maçı olmasında da mütevellit kadrolar çok kötü. oyunda fark yaratabilecek bir iki oyuncuyu anca izleyebiliyoruz.
    her iki takımın büyük eksiklikleri var. beşiktaşın sergenin dediği gibi son ana kadar iyi bir forvet kovalayacağını düşünüyorum. bu düşünceyle de kalabilir çünkü zaman geçtikçe kimse elindeki iyi forveti uygun maliyete vermez. beşiktaştan forvet bölgesi hariç bu saatten sonra büyük çapta bir hareketlilik beklemiyorum.
    trabzonun ise acilen sorlothun parasını cebine koyup aksiyon alması gerekli. trabzon şampiyon olmak istiyorsa mutlak stoper ikilisini değiştirmeli. sakatlıklar ve yurt dışı kaçağı sonrası iki orta saha, bir de forvet transferine acil ihtiyaç var.
    iki takım için de zaman daralıyor, işin enteresan tarafı yıllar sonra dört büyükten üçünün lig başlamasına rağmen santrafor bölgesi boş. ekonomik nedenler bunun en büyük sebebi bu saatten sonra gelir getirmeyen sportif başarıları kim sağlayamazsa o önümüzdeki yıllarda erimeye başlar. taraftar gelirlerini de kaybeden takımlar için itici bulduğum klasiklerden ‘deniz bitti’ sözü bu sene gerçek oldu. devir doğru planlama, doğru scouting, doğru finans yönetimi devri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın