• 501
    etebo sonrası 1 transfer hamlesi yeterli olacak olan bölgemizdir. ancak mevcut şartlarda böyle, eğer belhanda ayrılırsa onun da yerini doldurmak gerekir. bu bölgede şuan taylan, belhanda, ömer, donk, akbaba, kılınç, arda ve yeni transferimiz etebo oynayabilir ancak bu isimlerin çoğu orta saha bölgesi için ancak rotasyon oyuncusu olabilir.

    tabi şunu da bilemiyoruz hoca eğer feghouli ve arda'dan birini kesmeyecekse kılınç sol iç oynamaya devam eder, yedeği ömer olur, emre akbaba olur. taylan istikrarlı olursa zaten şuan vazgeçilemeyecek kadar üst düzeyde. sağ iç olarak da elimizde etebo ve belhanda var. donk stoperde tek kaliteli yedeğimiz olduğu için mevcut durumda taylan'ı yedekleyecek veya taylan ile rekabete girecek bir 6 numaraya ihtiyaç var demektir. dolayısıyla 1 orta saha transferi şu durumda yeterli olur ama belhanda ayrılığı olursa bu sayı 2 olmalıdır.

    kerem yeterli görülmüyorsa hızlı bir kanat oyuncusuna da ihtiyaç var bence. böylelikle hem ilk 11, hem kulübe güçlenmiş olur hem de takım içi rekabet artar. aynı zamanda maçına göre istediğimiz kurguyla sahaya çıkabiliriz.

    bu yıl takım çok hırslı, hoca çok hırslı. allah sakatlık vermezse, şampiyon olmamak için hiçbir neden yok.

    son 7-8 dakikada oyuna dahil olup 3 gol pozisyonuna giren bir yedek santraforumuz var, bu bile tek başına insanı umutlandırıyor. ki dün umutlanmamız adına bundan çok daha fazlasını gördük.

    hedef 23.
App Store'dan indirin Google Play'den alın