• 39951
    "beşiktaş'ın santrforu kim? larin. fenerbahçe'nin kim? frey. trabzonspor'da sörloth gidiyor zaten. galatasaray'ın forveti kim? falcao ve diagne. 2-0 önde başlıyor zaten galatasaray."

    "dün 10 tane yere telefon ettim. türkiye'de bir türlü bir şeyleri halledemiyoruz. geçen sene kapatırken, 'maskeli balo' diye maskeyi yüzüme kapattım. bu sene başıma torba geçirebilirim. burası nedir ağabey ya! ilk maçtan başlıyor her şey."

    "maç seyredeceğim 10 yere telefon açtım, birinde buldum, yoksa seyredemeyecektim. cihaz almıyorlar. çok kötü yerlere gidiyor, çoluk çocuk seyretsin bu maçları. bu maçları açık kanallara vermelisiniz, insanlar evde izlesin."

    "galatasaray istediği gibi oynuyor, rakip takım sahada konu mankeni. 11 kutu koysan, gaziantep'teki oyunculardan daha tehlikeli olabilir, çarpabilir galatasaray oyuncuları. galatasaray'da 80 metrede kafa kafaya oynamaya kalkarsan bu hale düşersin."

    "türkiye'deki standartlara göre galatasaray'ın kadrosu iyi. fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın, trabzonspor'un santrforu yok. galatasaray'ın biri dünya çapında, biri de orta çapta 2 santrforu var. galatasaray'ın yedek kulübesi çok zengin."

    "belhanda niye gitsin, o paraları kim verecek?"

    erman toroğlu

    (bkz: 12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın