• 325
    iyi bir taktik ve oyunla 3-1 kazandığımız ancak çok daha farklı bitebilecek 20202-2021 sezonunda bizim adımıza ilk maçı. tek tek oyuncu performansları bana göre şöyleydi.

    fatih öztürk; çok fazla iş düşmedi. özgüveni iyi ama gelen topları tek elle çıkarmak istemesi çok riskli. yediği golde de kurtardığı bir iki pozisyonda da aynı hatayı yaptı. ben okan kocuk'ta ısrar edilmesi gerektiğine inanıyorum.

    omar elabdellaoui; çok iyi futbolcu. mariano'dan sonra feghouli ile uyumu mükemmele yakındı. fizik kuvveti yerinde. transferi pişman etmez. inşallah hep böyle oynar.

    christian luyindama nekadio; halen hazır değil. yediğimiz golde kötü bir çalım yedi. beli zor döndü. eski çevikliğine bir an önce dönmeli.

    marcos do nascimento teixeira marcao; maçın en iyilerindendi. hep böyle devam.

    marcelo josemir saracchi pintos; hücumda ne kadar iyiyse defans o kadar sıkıntılı. her maç öncesi fren balataları değiştirmek gerek. rakibe bu kadar bodoslama girilmez. uyarılması gerek.

    taylan antalyalı; maçın en iyi iki oyuncusundan biriydi. yeni görev yeri takım için çok kritik. hiç yadırgamadı yerini. böyle devam ederse transfer yapılsa da formayı vermez.

    younes belhanda; maçın diğer en iyi oyuncusuydu. hiç beklemediğim şekilde hırslı, sakin ve takım için oynadı. iki asistini yedi feghouli ve diagne. senede böyle 20 maç oynasa yeter.

    sofiane feghouli; ilk yarı çok iyi, ikinci yarı idare ederdi. omar'la iyi anlaştı. sezon başı olmasına rağmen fizik olarak ilk defa bu kadar iyi göründü.

    emre kılınç; bence tam bir büyük takım oyuncusu. çok farklı yetenekleri var. umarım sakatlığı ciddi değildir.

    arda turan; olması gerektiği gibiydi. çabuk yoruldu. bence çok daha iyi olacak.

    radamel falcao garcia; hepimizin bildiği gibi sakatlanmazsa 25 gol üzeri atar. nazar değmesin.

    fatih terim; taktik diziliş, oynanan oyun vs. her şey çok iyiydi. ancak değişiklikler çok kötüydü maalesef. ryan babel yerine ali yavuz kol olmalıydı bence. babel kafasında bitirmiş sanki bizi. oyuna almayarak ona da bir mesaj verilebilirdi. ayrıca jimmy durmazve ömer bayrammaalesef çok vasat. bu üç değişiklik takımın kalitesini direkt olarak düşürdü. inşallah görmüştür hocam ki görür. mbaye diagnekafa olarak hazır olursa golcülük doğuştan yeteneği zaten. hani golcülük olmasa da pozisyon alışı çok iyi. sürekli hazır tutmak gerek onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın