• 322
    geçen sezon başlangıcından farklı olarak ayağına top isteyen değil de sahada sürekli hareketli yer yer ısıran ve geçen sezonun demirbaşı pas oyunu izlediğimiz bir galatasaray vardı sahada. bu kadar bol pozisyonlu geçmesinin en büyük nedeni gaziantepin açık futbol anlayışıydı. ilk yarıda gayet klas bitiricikler ile maçı koparmasını bildik. ama ikinci yarı açıkçası bu maç 3-3 e döner mi diye ufak bir tedirginlikle izlemedim değil çünkü takım sıkışık fikstürün etkisiyle ekonomik oynamak istemesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama skoru alınca ikinci yarıya durgun başladık açıkçası. birde sezon başı sağlam yükleme aldığı için oyuncuların şu an net performansı 45 dakikalık olması da muhtemel tabi.

    maç boyu bol bol şut attık bence en sevindirici noktaydı. kaleci günayın çıkardığı 2-3 top çok iyiydi. yediğimiz gol tamamen kaleci hatası ama fatih bugün genel hatlarına bakınca ortalama üstündeydi açıkçası okana göre daha çok güven verdi.

    savunma hattımızı beğendim omar çok mücadeleci git gelli luyindama uzun zamandır oynamamasına rağmen gayet iyiydi marcao ve sarrachi zaten standartlarıyla oynadılar.

    orta sahaya gelince inanılmaz bir taylan performansı vardı çok şaşırdım ve sevindim çünkü bu uzun maratonda bize gireni çıkanı ilk 11 kalitesinde olmak zorunda ve taylan bugün harika bir 4-1-4-1 in ön liberosunu çok iyi oynadı. ikili mücadeleleri araya attığı toplar kaptığı toplar gayet yerindeydi. hemen havaya girmemek lazım ama fatih hoca değişik bir taylan çıkartmış içinden.
    belhanda harika oynadı 2 tane net asisti yendi biri feghouli kaçırdı diğerini diagne direğe vurdu. artık kalmak için mi veya gideceğim takımdan daha fazla maaş koparayım havasında mı oynadı bilemiyorum ama cidden çok iyiydi. ama tabi belhanda bu sonraki iki maç saç başta yoldurabilir hiç belli olmaz ve güvenilmez.
    feghouli yine ekonomik oynadı şu adam 1-2 tık üste çekse performansını biraz kassa zaten çok farklı şeyler konuşacağız. arda temposuzdu açıkçası bir kaç haftaya yedeğe gelir ama maç boyu klasıyla fena olmayan işler yaptı.
    emre kılınç bence görevini iyi yerine getirdi ve klas bir gol attı umarım sakatlığı ciddi değildir gereksiz bir şov hareketiyle arka adalesini zorladı.
    falcao klasını konuşturdu umarım sakatlıksız geçirir bu sezonu ve net 25 30 atar bu şekilde ama işte sıkıntısı zaten 2-3 maç sonra sakatlığı nüksedecek mi etmiyecek mi durumu.

    babel jimmy çok çok kötü bu takımda işleri yok, hoca heralde sahada napacaklar istekliler mi görmek için aldı oyuna cidden babel ve jimmy'nin aldığı süreyi ali yavuz, kerem veya oğulcan alsa bundan kötü oynamazlardı heralde.

    ömer bayram yine kısıtlı yeteneğiyle bir şeyler yapmaya çalıştı. donk zaten bilindiği gibi gayet görevini yerine getirdi.

    diagneyi hoca neden bu kadar geç aldı anlamadım ama sahada olduğu süre 10 dakika olmasına rağmen gayet olumlu buldum pasları ceza sahasına hareketlenişi falan iyiydi hatta jimmy ve ömerden iki tane öyle net pas alamadı ki isyan etti adeta ama belhandanın al da at dediği pası şanssızlığına mı denk geldi nedir atamadı onu atsa gayet iyi moral de kazanacaktı ama yazık oldu.

    son olarak gazişehirin futbol oynama isteğinden ötürü gayet iyi maç çıkardık bol pozisyona girdik. bakü maçı daha kapalı savunmaya oynarız gibi duruyor birde o şekilde takımı görmek lazım. başakşehir ve fenerbahçe maçlarıda gayet zorluk seviyesi yüksek ve daha yorgun çıkacağımız maçlar olacak bakalım takım bugün verdiği ışığı ve futbolu o maçlarda sergileyebilecek mi.

    not: takım seviye atlamak istiyorsa net iki orta saha ve kanat oyuncu transferine ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın