• 321
    pandemi dönemondeki futboldan sonra pek de hevesli oturmadığım ekran başında beni pek mutlu eden maç olmuştur.
    birkere sezon başında sıkı çalışılmış bu çok net. geçen sezon 2 farklı önde olsak bile son dakikalarda sahamıza hapsoluyorduk bugün ise biraz ciddi olunsaydı çok çok farklı bir skor olabilirdi. ne oynadığımız belli, yapmak istediklerimiz belli, eksiklerimiz de belli yani her anlamda sahaya oturmuş bir şekilde sahaya çıkıyoruz bu benim için çok önemli. galiba scott piri'nin de geri dönmesi kendini göstermiş gibi.
    oyunculara bakarsak beni en çok şaşırtan belhanda oldu. galiba gerçekten gidiyor çünkü bu topu ancak gittiği yerden daha çok para koparmak için oynar herhalde :) bayağı top oynadı bugün gözlerime inanamadım. falcao sakatlanmazsam leblebi gibi atarım mesajını net bir şekilde verdi. diagne'yi umarım göndermezler çünkü o bile çok değil 10 dakika önce sahaya girseydi bir golü vardı. çok fit ve kafası futbolda gördüm kendisini. böyle iki santraforla sakatlık belası olmazsa ligde rahat ederiz. omar çok iyi transfer mariano'nun ilk transfer olduğu zamanı yaşattı bize. emre'nin oyunu da golü de çok klastı umarım sakatlığı ciddi değildir. arda'yı beğendim kafası futbolda fiziği gayet iyi 2 senedir top oynamamış bir futbolcu gibi durmuyor sahada ama maalesef 60 dakikalık futbolcu galiba artık :( neyse ki 5 değişiklik hakkı var falcao, arda gibi oyuncuları verimli kullanabiliriz. taylan'ı da gayet beğendim geçen sezon sonu da bu emareleri vermişti zaten.
    fatih maalesef bana kalede güven vermedi, luyindama hiç iyi değil ama o sakatlık ve o cüsseyle toparlaması gerçekten zor, feghouli ise gerçekten bir değişik bir hareket yapıyor tamam diyorsun ondan sonra sahada tamamen kayboluyor.
    3 puanla başlamak güzeldi, oynanan futbol umut verdi. artık tek bir orta saha transferi yaparak şu güzel girişimizi bozmadan sezona başladığımız gibi devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın