• 313
    ilk yarısında ve ikinci yarının ilk 15 dakikasında, feghouli'nin aşırı fazlalılığı ve arda'nın ara ara kayboluşlarını saymazsak iyi oynadığımız mücadele oldu.

    feghouli ile arda'nın aynı anda sahada olması hücumda işimize yarasa da mücadele ve savunma anlamında bizi bayağı geri götürüyor. antep maçında sıkıntı yaşamamış olmamız bu durumu değiştirmez, ilerleyen haftalarda takımlar oturdukça bu şekilde oynarsak başımız ağrıyabilir. bunun dışında belhanda, taylan ve sağ bek omer çok iyiydi. sonradan oyuna giren babel gerçekten bizi kafasında silmiş. herif kılını bile kıpırdatmaya tenezzül etmez bir halde.

    fatih hocaya değinmek gerekirse: pek öyle rakibe göre oynatan biri asla olmadı. hele hele lig maçlarında hiç yapmaz ama bu maçın ilk yarısında antep'in neredeyse orta sahada oynayan defansının açıklarını iyi analiz edip sürekli defansın arkasına oynattı. sonuç olarak özellikle ikinci yarıda emre kılınç'ın sağa geçmesiyle beraber daha iyi oynadığımız ve sürekli baskı yaptığımız o 15 dakikalık süreci sürekli hale getirirsek çok ama çok yol aşarız. o dakikalarda maç bitmesin istedim ve bu istek en son 2011- 2012 sezonunda olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın