• 217
    gaziantep anadolu takimlarinin yapmayacagi bir sey yapip (ki ciddi taktisyen tek yabanci hocaya sahip olmalari tesaduf degil) galatasaray'in yavas oyuncularla hucum yapacagini tahmin edip savunma hattini yuksek kurmus. ki aslinda ise yaramiyor degil, sahayi kisaltip cok iyi firsatlar da buldular. benim turk futbolunda gormeye alisik olmadigim bir sey, cok olumlu buldum.

    asil problemleri ise orta saha krem peynir gibi. yumusacik. kimi oynatiyorlarsa hicbir sekilde topa baski yok. taylan geriye katilinca yuruyerek ona gidiyorlar, top merkezde belhanda ve feghouli'ye geldiginde gonul rahatliginda arkaya atacak pas ariyorlar. her ne kadar cok hizli oyuncular oynamasa da teknik yetenekleri yuksek oldugundan iyi firsatlar buluyorlar. bunun ustune gordugum kadariyla emre ve arda yer degistiriyorlar, ve defanslari ambale oluyor.

    daha atardik, ama daha da yiyebilirdik. son derece keyifli bir mac bizim icin, toplar da biraz onumuze dusuyor neyse ki. omar, taylan, emre, belhanda (?) super. luyindama biraz daginik ama gaziantep hucum hattini domine ediyor. kafayla uzaklastirdiktan sonra takla attigi bir pozisyon bile oldu, keyfi yerinde gibi. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın