• 101
    bugün uyandım. karantinanın hangi günü olduğunu dahi unuttum. dışarı çıkıp öylesine yürümenin bile tadını her geçen gün daha iyi anlıyorum. mizacı gereği fazlasıyla depresyona meyyal, kötümser biriyim. benimle aynı gün karantinaya giren iş arkadaşlarımın bugün karantinası bitmişken, bağlı olduğum aile hekimliğinin sistemsizliği dolayısıyla temas günü değil de, kendi kafalarına göre bir karantina süreci çizdiler ve benim uymam için direttiler.

    her neyse, kendi içtimai hayatımı anlatmanın gayesi anlaşılacağı üzere hayatta birkaç tat veren şeyden en alışık olduğumu anlatmam olacaktı ki, bu galatasaray'dan başkası değil.

    maça dair birkaç not zihnimde belirmişken yazayım en iyisi:

    *takımımız 12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçı itibariyle planlaması, düşeni çıkanı baştan yanlış bir sezona başlayacak. fatih terim' in sevmediğim sessizliğini yaşadığımız günler. hem zikren hem de fikren ihtiyatlı olmanın fayda sağlayacağı dönemlerden geçerken, hocanın eldeki futbolcu malzemesiyle full odaklandığını umuyoruz.

    *arda turan artık bu takımın kaptanı rolünde sahaya çıkıyor. ayıp veya değil, o pazuband kolunda iken eskiden burada çokça yerin dibine soktuğumuz arda'nın tek gayesinin futbol oynamak olduğunu görmek beni hoşnut ediyor.

    *marcao'nun defanstan çıkarken emre kılınç cenahına sol ayağıyla bıraktığı toplar şimdiden gözümün önüne geliyor.

    *taylan antalyalı enerjisiyle hem bu maç hem de sezon içinde bizi gerçekten gururlandıracak. özveriyle yapılan işin sonucu kötü de bitse, bazı değerler hiç unutulmaz.

    *saracchi soldan bindirip, hem emre'ye hem de arda'ya gollük paslar bırakabilir. forvet hattında en uçta oynayan ister falcao ister de diagne oynasın, gelecek kısa pasları özellikle takip ettiklerinde gole daha rahat ulaşabiliriz.

    *mental problemin şahını yaşayan belhanda'yla aynı ülke toprakların bağrından çıkmış omar elabdellaoui
    tam olarak sürpriz performansıyla şaşırmak istediğim bir isim. mariano'dan beklemekte zorlandığımız bazı şeyleri omar yapabilir. tabii, 2017'den beri mariano'nun yaptığı şeyleri omar'dan beklemek çok güç. bek ve açık anlayışları farklı iki tipte oyuncular.

    şahsımın ve bu armaya tutkun arkadaşlarımızın akşamına renk katacak bir galatasaray performansı bekliyorum. skor ne olursa olsun pozitif bir futbol anlayışını her şeyden önde gördüğümü de belirtmek istiyorum. kısırlığa insanın artık ruhu eşlik edemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın