• 67
    icraattan çok lafla geçen transfer dönemi sonrası sezonun açılış maçı.

    karşımızda kadrosunu ve hocasını korumuş, oturmuş bir takım var. galatasaray'da ise çoğu nokta soru işareti. yıllardır kalemiz güven veriyordu, şimdi o da soru işareti. ön libero yok. ryan donk deniyor; ama sezon başı - donk'un yaşı - yıllardır stopere evrilmesi noktalarında bakınca 90 dakika verim alabilir miyiz, sanmıyorum.

    pamuk gibi orta saha, sakatlıktan dönen luyindama, ilk defa bizimle resmi maça çıkacak kaleci vs. derken gol yemememiz çok zor. gollü ve sert geçme ihtimali yüksek.

    yine de ense karartmaya gerek yok. bir şekilde ceza sahasında radamel falcao'yu topla buluşturmaya yoğunlaşırsak goller bulma şansımız yüksek.

    galatasaray'ın ne yazık ki eksik parçaları var ve hepsinin ayna bölgede yoğunlaşmaları sıkıntı; ama tüm kadro da çöp değil. gollü bir düello ile kazanacağımıza inandığım maç. özellikle radamel falcao, arda turan ikilisi, ek olarak ryan donk, fatih öztürk gibi 30 üstü tecrübeli oyuncuların takım ve oyun yönetimine çok ihtiyacımız olacak. aslında sofianne feghouli ve younes belhanda'ya da benzer işler düşer; ama bu ikiliden hiç umudum yok.

    haydi bismillah.

    (bkz: konsantrasyon)
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın