resim
Alexander Sørloth
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.95
Uyruk:Norveç
  • 365
    bir insan neden trabzon'da kalmak ister ki, üstelik bir futbolcu?
    buna bir de kariyeri yükselişte olan genç, kuzeyli sörloth gibi bir futbolcu eklenirse.
    sörloth'un daha fazla trabzonspor gibi bir takımda oynayacağını düşünmüyorum. oynayacaksa da farklı(tuzlu) bir şekilde motive etmeye çalışacaklardır. bu adamlar sosyal aktivite ister, özgürlük ister, rahatlık ister, futbol onlar için hoştur fakat taraftarın sürekli darlamasını istemez olaya profesyonel bakar. trabzon şehri bunların hangisini bu adama ve sevgilisine vadediyor?
    ben zaten trabzonspor'da kalıpta şehre ayılan bayılan yabancı bir futbolcu görmedim. bu yabancı futbolcular eğer iyi bir teklif alırlarsa direkt kaçıyorlar. sörloth ya da sosa tek örneği değil. trabzonspor adına üzücü bir olay. ne kadar isterlerse istesinler hep kaliteli futbolcularını türk/yabancı farketmeksizin ellerinden kaçırıyorlar. çünkü şehrin potansiyeli trabzonspor'un istediği başarılara yetecek kadar yüksek değil.
    üzülüyor muyum ?
    beter olsunlar.

    edit: trabzonspor sörloth'u kaçırırsa şampiyonluğu unutsun. ekuban, nwakaeme gibi kaliteli oyuncuları var ama sörloth işin top noktası. sörloth olmadan bu iş olmaz. kaliteli dediğiniz topçuların hepsi tıkanacak ve daha kolay önlem alınacaktır. sörloth çok tehlikeli bir futbolcuydu. umarım haberler doğrudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın