• 9
    yıllardır medya tarafından sinsice yürütülen operasyonların, son haftalarda kartların açılmasıyla ayyuka çıkmasıdır.
    medyadaki isimlerin oluşturduğu havaya inanmak çok güç, zekası olan insan güçlük çekmeli. burada "kendi kulübüne bak, fenerbahçe seni ilgilendirmiyor." diyenleri dikkate almıyorum. çünkü fenerbahçe en büyük rakibimiz ve durum değerlendirmesi yapmak için kıyaslamak en rasyonel yöntem.

    geçtiğimiz sezon galatasaray falcao'yu kap'a bildirirken net 5.000.000,00 eur maaş alacağını bildirdi. bonuslar bildirilmedi ve ortaya çıkarıldı. eleştirilebilir mi? gayet evet.

    sorun şurada ki, fenerbahçe'nin herhangi bir oyuncusuna ödediği maaşı bilmeyen medya mensupları, falcao konusunu kaosa çevirdiler. bir allahın kulu da çıkıp demedi ki "1 tane fenerbahçe oyuncusunun maaşını açıklayın, ondan sonra falcao'nun bonuslarını eleştirin." gerçekten aklım almıyor. insanlar nasıl bu kadar omurgasız, ahlaksız davranabiliyor? bu sadece basit bir örnek. bu ve bunun gibi onlarcasını görüyoruz ve göreceğiz.

    beni mutlu eden durum şu oldu, atilla türker'in omar elabdellaoui haberi ile birlikte burada güzel bir kenetlenme gördük. tam tersi bir durum oluşacağını öngörmüştüm ancak sözlük beni yanılttı. biz bu şekilde sıkı durursak zaten istediklerini elde edemezler.

    it ürür kervan yürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın