• 1
    2020-2021 sezonu süper lig açılış karşılaşması. cuma günü 20:00'da başlayacak olan karşılaşma çaykur didi stadyumunda oynanacaktır. yayınlayacak kanal an itibarıyla belli değildir.
    sezonun açılış maçında fenerbahçe taraftarını güzel bir sürpriz bekliyor.
    kulüpler, ilk resmi maçlarından 24 saat öncesine kadar a takım listesi'ni tff'ye ibraz etmek zorundadır. liste her maçtan 24 saat öncesine kadar revize edilebilir.
    limit nedeniyle yeni transferleri tff'ye bildiremeyen fb takımdaki mevcutlardan jailson, zanka, miha zajc ve michael frey'e lisans çıkarabildi. yaptıkları 11 yeni transferin lisansı henüz çıkaramadılar. dahası kalan sürede limitini artıramazsa geçen sezon kadrosunda olan ancak yeni sözleşme imzaladığı nabil dirar, ozan tufan ve tolga ciğerci'yi de oynatamayacak.
    geriye kim kalıyor derken yüzümde bir gülümseme olmadı değil. zavallı fener beter ol beter!
    maçın hakemi olarak 19 ağustos 2019 fenerbahçe gazişehir gaziantep maçında ilk 24 dakikada fb lehine 3 penaltı çalan arda kardeşler atanmıştır.
    yayıncı kuruluşun yayın akışında maçın yayınlanacağına bile dair bilgi bulunmamaktadır. yeni sezona yine yayıncı kuruluş kriziyle girilecek son ana kadar beklenecek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın