resim
Okay Yokuşlu
Takım:West Brom
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 466
    fatih hoca, üç tane 8 numara ile oynamayı planlıyor olsa ağır kalabilir ve dinamik bir oyuncu daha iyi olabilir ama 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında mario lemina'yı kullandığı gibi oyun kurarken üçlüye dönmeyi düşünüyorsa, stoper özellikli bir 6 numara talep ediyor olabilir.

    bu noktada okay yokuşlu mantıklı bir tercih oluyor, stoperleri çok kolay üçleyebilir ve pasörlüğü üçüncü bölge için eksik olsa da birinci bölgede topu çıkartırken gayet yeterlidir. ayrıca, fernando reges sonrası takımda savunma bilgisi üst düzey bir orta sahamız olmadığı için özellikle bekleri ileri çıkarttığımız zaman kaybettiğimiz toplarla çok fazla sıkıntı yaşadık.

    en basit örneği vereyim size 3 eylül 2020 galatasaray hatayspor maçında yediğimiz gol de nasıl bir kontra atak yediğimize bakarsanız, geride yalnızca iki stoper ile yakalandık ve gol gelene kadar geriye hiçbir orta sahamız dönemedi. işte o maçta taylan antalyalı yerine okay yokuşlu oynuyor olsaydı, bekler ileri çıkmışken savunmayı iki kişi ile yakalanacak kadar eksik bırakmazdı. taylan antalyalı da efor var ama stoperin önünde oynayan oyuncunun defansif anlamda pozisyon bilgisinin de okay yokuşlu gibi üst düzey olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın