• 39871
    "şenol güneş haftada bir beni arıyor, durumumu soruyor. allah razı olsun. oynamadığım zamanlarda da beni çağırdı, oynattı. ekim'de maçlarda olmayacağımı söyledim. her şey planladığımız gibi giderse, hoca da çağırırsa, kasım ayında milli takım kadrosunda olmak isterim"

    "transferimle ilgili sakatlık sürecinde hiç kimseyle görüşmedim. zaten iyileşmeden hiçbir yre gidemem. bir kulüp beni alsa bile devre arasına kadar oynatamaz. niye alsınlar? eğer hoca beni istemezse o zaman başka bir takıma giderim. önceliğim avrupa."

    "önceliğim her zaman avrupa'da kalmak. geri dönmek için erken. avrupa'da daha hayal ettiğim şeyleri başarmadım. burada adımdan daha çok bahsettirdikten sonra türkiye'ye dönmeyi planlıyorum."

    "ancelotti geldikten sonra onunla 2-3 hafta çalıştım. birbirimizi çok tanıyamadık. ancelotti gitmemi çok istemiyordu. takımda kalmamı istedi ama önümü kesmeyeceğini söyledi. tesislerde her gün durumumu soruyor. idmanlarda onun mentalitesini anladım."

    "çağlar ile van dijk, premier lig'in en iyi stoperleri. zaten sezon bittiği zaman bütün futbolculara en iyi 11 adaylarını sormuşlardı. ben de van dijk ile çağlar'ı seçmiştim. çağlar en iyi 11'e girmeyi çok hak etti."

    cenk tosun
App Store'dan indirin Google Play'den alın