resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 3612
    arkadaşlar hemen gaza gelmeyin. mehmet ayan'ın tanımıyormuş gibi hemen yönetime sallamayın. buradaki menejer winny haatrecht. bu arkadaş ryan babel ve ryan donk'un menejer. donk ile 2 yıl önce yıllık 2 milyon € ya bir sözleşme imzalandı. bu yıl tekrar imzalandı. babel ile geçen sene yıllık 2.5 milyon € ve 2 milyon € imza parası şeklinde bir szöleme imzalandı. en fazla yüzde on menejerlik ücreti veriliyor. babel için 2.5 milyonun yüzde 10 'u 250 bin € yapar. donk' un 2 yıl önceki ücreti 2 milyon€, yüzde onu 200 bin € yapar. bu seneki ücreti 500 bin € yüzde 10 'u 50 bin € yapar. 250+200+50=500 bin € yapar.

    yani anlatmaya çalıştığım bu menejer arkadaşa babel ve donktan olan 500 bin € luk borç. 5 ay içinde her ay 100 bin € ödenecek şeklinde anlaşılmış.

    donk' un bonuslarına gelirsek. size şöyle anlatayım mesela falcaonun ücreti bonuslarla 8-9 milyon € diyenler var. evet haklılar fakat hangi durumda 8-9 milyon € yu buluyor??? galatasaray şampiyonlar ligini kazanırsa. adamlar bu şekilde taraftarı gaza getiriyor dikkat edin!!!
    donkta aynı durum var galatarasay şampiyon olursa, uefa avrupa ligini kazanırsa, sezonda 40 maç oynarsa ozaman 1.5 milyon € yu buluyor. zaten bu dediklerim olsa donk'a 3 milyon € bile verilse kimse neden 3 milyon € verildi demez.
    bugünlerde rakip takımların yorumcularından daha fazla galatasaraylı yorumcular galatasarayın üstüne oynuyor dikkat edin. nevzat dindarın geçen gün yaptığı william davillaya 10 milyon € verildi haberi, ali naci küçük'ün bugün yaptığı haber, mehmet ayan'ın bugün yaptığı haber ve daha sayamacağım bir sürü haber.
    galatasarayda birçok kişi yönetimi istemiyor. medyada ağırlığı olan bu arkadaşların bu tarz haberlerde parmakları olma ihtimalleri yüksek. bu yıl organize kötülük sadece dışarıda değil, içeridede olacak. bu tarz haberlere hazırlıklı olmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın