resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 1379
    ali yavuz kol'un antrenmanlardaki performansi goz onunde bulunduruldugunda, adem büyük de oynamak istiyorsa ve gelecek kaygısı güdüyorsa yeni malatyaspor'a gitmesi gayet olağandır. (bkz: 2020-2021 yaz transfer sezonu)

    ancak bazi hususlari da acmadan gecmemek lazim.

    1. adem büyük yerine baska bir yerli forvet transferi yapilacaksa gereksizdir zira zaten performansini ve takima katkisini bildigin birini gonderip, yerine ne olacagi belirsiz birine tamah etmek mantiksizdir. ha ali yavuz kol yedek olarak dusunuluyorsa genclere sans verilmesi konusunda ben bu olaya tavım.

    2. yeni malatyaspor'a alacaklarina karsilik da dahil olmak uzere hicbir sekilde bonservissiz gonderilmemesi lazim. 200-300bin euro da olsa para alinmasi taraftariyim. sonucta galatasaray kimsenin arka bahcesi degildir, hayir kurumu hic degildir. iyilik melegi gibi bir misyonu da yoktur. madem iyilik yapacagiz bonservisiyle beraber darüşşafaka'ya falan verelim, onlar pazarlasin, kimsesizlere dusmuslere faydasi olsun. hayir , bedavaya alinca gevrek gevrek guleceklere prim yaptirmamak lazim.

    edit: zaman tarih vs. bilgileri girildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın