resim
Alexander Sørloth
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.95
Uyruk:Norveç
  • 355
    kendisi hakkında unutulan bir şey var: şu an trabzonspor'un futbolcusu değil. crystal palace kiradan geri çağıramıyor, ve trabzon'un maçların %50'sini oynadığında 6 milyona satın alma opsiyonu var ki yüzde yüz kullanacaklar. fakat eğer sörloth şu an leipzig'e (ya da daha büyük bir takıma) gitmek isterse teknik olarak palace ile anlaşıp, kira sözleşmesini iptal edip, cüzi bir miktara kendini şu an sattırabilir. palace da 6 milyonun üstüne alacağı her para kar olacağından bu teklifi seve seve kabul edecektir.

    bu yüzden trabzon'un sörloth'u resmi olarak satın alana kadar büyük bir takımdan teklif gelince zorlamadan satacağına oyuncuyu ikna etmesi lazım. onu geçtim, kariyeri bu kadar yüksekteyken süper lig gibi bir kazma liginde maçların yüzde 50'sini (ki malum 20 maç oluyor bu) oynayıp geleceğiyle oynamak da akıl karı değil.

    tekrar söyleyeyim, hem sörloth'un etik anlayışına inandığımdan, hem de kariyerini buraya getiren trabzon'a biraz vefalı olacağından bu yola başvuracağını düşünmüyorum. ama kendisi de 20-25 milyon bandında satılırsa gerçek değerinin daha yüksek olduğunu düşünen biri olarak hiç şaşırmam, trabzon ile sözlü bir anlaşmadan kaynaklı olacaktır. gerçi bildiğin mafya tarafından yönetilen trabzonspor da oyuncuya çok kötü bir sürpriz yapabilir. neler olacak merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın