resim
Radja Nainggolan
Takım:Bhayangkara
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 394
    ben kendisinin uzun zamandır sıkı bir hayranıyım. her oynadığım oyunda radja'yı takımıma alma fetişim de var. herifin adı soyadı bile ayrı güzel. saçı, dövmeleri karizması, kariyeri, oyun zekası, o bal porsuğu gibi yere sağlam ve ısırırcasına basması, düzgün ayağı ve uzaktan güdümlü şut tehditi olması kendisini ideal bir box to box oyuncusu yapıyor. sakatlık sorunu olmadığı sürece yaşı 32 de olsa ben çok etkili ve dominant bir performans sergileyeceğine inanıyorum.

    bunlar dışında sağ caprazdan sol çapraza bazuka gibi giden imza şutları ve imza ''tackle''larını da bol bol izlemek istiyorum. açıkcası fiziksel olarak bu müdaheleleri bu kadar sık yapabilir mi bilmiyorum ama şu allahın belası pandemi olmasa ve içerdeki bir derbi maçında https://www.youtube.com/watch?v=e6U92vtYh1k şu imza haraketi ile top kapıp takımı atağa kaldırsa hepimiz hafiften bi ıslanırız.

    umarım transferi söz konusudur ve gerçekleşir. ruh ve tutku uyumu anlamında da taraftarımızla ve camiamızla uyuşacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın