resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1066
    yalan yok takıma transfer olmasını istediğim oyuncuydu. parayı seçti fenere gitti. bunun için de karalar bağlayacak halimiz yok. mert hakan bu hikayenin kaybedeni olacaktır. maddi olarak daha kazançlı olabilir ama uzun vadede asla kazanç sağlayamaz. bir camiaya ait olmak, insanların sevgisini kazanmak kolay iş değil.

    şimdi bazı ergen fenerbahçe taraftarı elinizden aldık vs muhabbeti yapıyor ya gerçekten gülüyorum. hallerine acıyor muyum? asla! daha beter olsunlar. çünkü fenerbahçe taraftarı büyük takım taraftarı içinde çabuk gaza gelen 1 transfer ile şampiyonluk havasına giren ve her sene hüsran yaşayan değişik bir güruhtan oluşuyor.

    mert hakan, sizi çok sevdiği için seçmedi ki? para için seçti. şahsen ben galatasaray taraftarı olarak aynı şartlarda bir transfer yapsak bunu çok hoş karşılamam. çünkü bu adam galatasaraylı ve daha önce erol bulut'a fenerbahçe'ye fln şekil yapmış ve galatasaraylı olduğunu açıkça belli etmiş. şimdi tutup da bu adamın transferinden aşırı mutlu olan camia zaten başarı yakalayamaz. bu kafayla şampiyon da olamaz.

    burada mert hakan'a sözüm yok. yıllık 500 bin euro demek senede 4 milyon lira 4 senede de 16 milyon lira demek. bunlar çok büyük paralar ve mert hakan gibi günlük düşünen biraz daha fazla para için verdiği sözden cayması için çok yeterli meblağlar.

    sakatlanmasına da ne üzüldüm ne sevindim. sonuçta en büyük rakibimizin önemli bir oyuncusu. hayati tehlikesi olmadığı sürece milyon eurolar alan adamların sakatlığına ne diye üzülecem. 2 ay oynamaz düzelir parasını da çatır çatır alır. sakatlandı diye de sevinmem. allah herkesin gönlüne göre versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın