• 77
    galatasaray sozlukte erbabi bolca bulunan meslektir. antrenorler, menajerler ve kulup yoneticileri arasinda araya kaynasalar da sozlugun onemli bir kanadidir. zaten aralarinda bazilari yukarda sayilan meslekleri bir arada yapabilecek kadar mahir olduklarindan oyle araya kaynatilmalari, yok sayilmalari da cok mumkun degildir.

    bu isi soyle boyle idare eden fatih terimin ifadesiyle bir bilim, ilim olan futbolda teknigiyle, taktigiyle, antrenmaniyla, oyun anlayisiyla, kadro yonetimiyle ve en sonda motivasyon ve psikolojisiyle ilgilenip bunlarin dogruca harmanlamasini yapmasi gereken kisidir. bazen bunlarin hepsini kendisinin yapmasi, bazen profesyonellerden olusan ekip kurmasi, bazen her ne kadar ekip kurmussa da bunlari dinlememesi, sadece evlat kontenjaniyla poz vermeleri icin yaninda bulundurmasi da isin cabasidir. tabii bunlar fatih terimin fikirleri ve yaptiklaridir. aslini bu is icin onlarca yilini arkadas muhabbeti olsun, sosyal medya olsun fikirlerini halkla paylasmaktan cekinmeyen uzmanlar bilir. zaten sadece motivasyonla bir yere kadar..

    entrydeki tek ciddi kisim: isbu entrynin ustteki entry ile hicbir alakasi bulunmamakta, sadece dogru baslik burasi oldugu dusunuldugunden buraya yazilmis olmaktadir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın