resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3511
    birinci ihtimal ndiaye ile görüşülüp anlaşılıyor. fatih terimde kimseyi alamayacaksınız olabilir diyor. taraftarın nabzını ölçmek için yönetime yakın olan kaynaklara haber sızdırılıyor. sonrasında oluşan curcunayı görüp transferden vazgeçerek açıklama yapılıyor.

    ikinci ihtimal rakip takımdan bazı kişiler bu haberleri medyaya veriyor. mehmet ekici, tolgay arslan haberleri gibi. taraftarla yönetimin arasını açmaya çalışıyorlar. spor kanallarını açarsanız görürsünüz. 600 milyon € borcu olan, başkanlık dönemi boyunca fenerbahçeyi ilk altıya bile sokamamış, limitleri aşıp, yasaları çiğneyeceğini söyleyen ali koç sabah akşam övülüyor. kulübü böyle yönetiyor söyle yönetiyor diye. üç senenin ikisinde şampiyon olan kulübün borçlarını azaltan mustafa cengize ise galatasaraylı yorumcular dahi veryansın ediyor.

    bana sorarsınız ikinci ihtimal daha güçlü. çünkü fatih terimin dediği amatör organize kötülük, geçen sene profesyonel organize kötülüğe dönüştü. bu sene dahada güçlüler, işi daha iyi biliyorlar. artık sadece hakemleri, takımları, federasyonu etki altında bırakmıyorlar. medyayıda tamamen ele geçirdiler. açın bakın tv deki hiçbir spor kanalında galatasarayla ilgili tek bir olumlu cümle duyamazsınız. fakat iki senedir ligde ilk altıya giremeyen fenerbahçe sürekli övülür. a sporda zaten trabzonspor tv olmuş. trabzonun hazırlık maçları a sporda veriliyor. neden sadece trabzonun maçları veriliyor????

    başakşehir şampiyon olduğunda sanki yunan takımı türkiye liginde şampiyon olmuş gibi laflar eden a spor, bir haftadır yönetim transfer yapamıyor fatih terimin artık konuşması gerekiyor haberleri yapıyor. bu tarz kanalların gazına gelerek yönetime sallamak, fatih terime sallamak, bazı futbolculara küfür etmek sadece galatasaraya zarar verir. profesyonel organize kötülüklerin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın