• 59
    savaş çorlu, “sabah sporu” programında fenerbahçe’yi övüyor ve nokta transferler yaptığını söylüyor. hangi nokta anlamadım? fenerbahçe’nin transfer yapmadığı hangi mevki var ki.:) bunların tamamı fenerbahçeli. kimse beni savaş çorlu, nevzat dindar, ali naci küçük, erman gönülşen’in galatasaraylı olduğuna inandıramaz.

    bunlar buldukları her fırsatta galatasarayı kötülüyor, fenerbahçe’yi yüceltiyorlar. ben hayatım boyunca galatasaray’ı yücelten tek bir fenerbahçeli yorumcu ya da muhabire rastlamadım. onlar sürekli galatasaray’a saldırırken, teknik heyet ve futbolcularını değersizleştirmek için uğraşırken galatasarylı geçinen ve bu sıfatla ekranlarda boy gösteren savaş çorlu gibiler de aynen fenerliler gibi galatasaray’a saldırıyorlar. objektiflik adına yaptıklarını düşünenler var ama ben ona da katılmıyorum. çünkü objektif hiçbir insan fenerbahçe’yi yüceltemez, övemez. çünkü yaptıkları her şey kanunsuz, kuralsız ve isabetsiz.

    yedi yıldır tek isabetli iş yapamayan, transferlerinin tamamında karavana atan, tek bir kupa alamayan, her işini karanlık dehlizlerde yapan, futbolcusuna ne kadar ödeme yaptığını, ne kadar bonservis ödediğini bile açıklamayan kanun kural tanımayan, kendilerini türkiye cumhuriyetinin üstünde gören fenerbahçe’yi yüceltecek bahaneler üretmek ancak fanatik fenerli olmakla izah edilebilir. başka türlüsü mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın