• 1201
    mustafa cengiz ve yönetiminin can simididir. mustafa cengiz'in hayattaki en sevdiği insanın da dursun özbek olduğuna eminim.

    sözlüğe karantina dönemi başladığından beri inanılmaz fazla yazdım. iki gün önce de buradaki gerilim iyice yorduğu için uzak durayım dedim ortamı baya sevmeme rağmen. fakat ndiaye dedikodularından sonra bile mustafa cengiz yönetiminin savunuculuğunu görünce dayanamadım.

    kulübü bir menajerin oyuncuğu yapan, değerli oyuncularını elden çıkaramayan bilakis medya aracılığıyla onlara itibar suikasti yapan, neredeyse her transfer dönemi takım kadrosunda bir majör pozisyonu eksikle başlatan, fatih terim'e ve kulübe yapılan saldırılarda devamlılıkla susan, amatör şubeleri umursamayan, en büyük simgelerinden kaptanına mobbing yapan,iletişimsizlikte bu denli çığır açan bir yönetim sanıyorum ki daö yönetiminden sonra gelmese herhalde ortalık yangın yerine dönerdi. şimdi ise hala tarihin en iyi başkanı diye acayip beyanatlar bile duyabiliyoruz.

    dursun özbek yönetimi bence yine de mustafa cengiz yönetiminden kötü. sadece otel paraları içim bile bunu diyebilirim. ama birinin kötülüğü 10/10 ise, diğerininki 9/10 bile değil 9 devirli diye gider. dursun özbek'in getirdiği ft ve cenk ergün'e her gün sövülen transferler dahi olmasa mustafa cengiz yönetimi galatasarayı teleset mobilya galatasaray yaparmış.

    ne desek boş, çünkü yine savunulacak. hem de ft savunanlara 'biatçılarrrrrr' denen özgür iradeli arkadaşlarca. klavyeden gelen sesi duyuyorum simdiden:

    -sevgili şımarıklar ekonomik kriz var, kulüpte para yok
    -abi d'avila'ya yedirmesinler o zaman??
    -sus şımarık size daö müstehak.
    -peki abi :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın