• 18
    bu kulüpte yabancı oyuncular en çok ,bir çok kişi tarafından yerli sevici olarak adlandırılan fatih hocanın olmadığı dönemlerde harcanmıştır. bunun ilk örneği mario jardel oldu. o dönem milan'da nasıl beyefendiler masası varsa bizde de yeni çeri ocağı vardı ve lucescu jardel'i koruyamadı.

    lincoln yerli oyuncular tarafından harcanan bir başka isimdir. özellikle geldiği ilk günden itibaren taraftarın büyük sevgisinden dolayı florya'da ne yaptıysa kabul görmedi. özellikle skibbe ile 2008-09 sezonunu ilk yarısı ligde 14 maç 7 gol, 14 asist yaptı. skibbe kovulduktan sonra insan olarak çok sevdiğim bülent korkmaz ile birlikte yerli oyuncular tarafından dışlanmaya devam etti.

    bruma, fatih hoca'nın hayalini kurduğu bir genç yetenekti ama birlikte çok az çalışabildiler. hoca ayrıldıktan sonra bir çok maçta sahadaki yerli ve yabancı oyuncular tarafından azarlanarak özgüvenini kaybetti. eğer fatih hoca kovulmasaydı en kötü hali onyekuru ve gary rodrigues gibi olurdu.

    birde fatih hoca olmasaydı harcanacak bir çok yabancı isim var. bunlardan ilki melo'dur. melo hoca gittikten sonra gökhan zan ve sabri ile kavga etti. selçuk ve buraklada puan kaybedilen bir maçtan sonra tribünlerin yanına gittiği için tartışmıştı. zaten giderken abdürrahim albayrak'a "sen yönetimden gittikten sonra beni harcarlar" diyerek ayrıldı. donk'ta fatih hoca gelmeden önce gönderilmeye çalışılan bir isimdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın