resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4038
    https://twitter.com/...953563401359362?s=21

    yani bir şey demeyeyim diyorum ama sayın başkan sağolsun gündemi o kadar amatörce değiştirmeye çalışıyor ki, geliyor arı kovanına çubuk sokuyor.

    özümüze dönelim dönmesine, futbol okulları scoutlar bi yana bahsettiğiniz ülkelerde kaç gs store mağazası var başkanım?
    sonra planınız ne?
    barcelona’nın güney amerika’da zibilyon tane antrenörü var onu geçtim daha da önemlisi futbol okulları var. maliyetlerini de katalan iş adamlarının üzerine yıkmışlar. ordan, çocuk parlaksa la masiaya alınıp a takıma monte ediliyor.

    şimdi biz bahsedilen yerlede futbol okulu açabilecek miyiz? kaç tane olacak? antrenörleri kimler? maliyetlerini, her fırsatta galatasaray ismi ile reklam yapıp icraatta sıfır galatasaraylı iş adamları derneğine ya da oralarda iş yapan türk iş adamları üzerine yükleyebilecek miyiz? bunun için gerekli sosyal etkinlik organizasyonlarımız var mi? bina bulunur sonuçta, ama vizyonumuz ne?

    vizyonumuz şu: futbol okulları bi yana, daha kıbrıs haricinde, yurtdışında gs store mağazamız yok. almanya’da yaşayan o kadar türk var, döviz cinsli paraları da var ama onlarla alakalı bir tane projemiz yok. bi erdal keser vardı işte onu da heralde almanya’ya girişini yasaklayacak adamlar.

    bu kulübün dünya genelinde muhteşem bir potansiyeli var. bu topraklardan çıkıp dünya çapında tanınırlığı olan ender markalardan birisi. bu potansiyeli ortaya çıkartmak için de şahsi reklamı, ekonomik getirisi için veya galatasaray’ı menfaatleri için merdiven basamağı gören insanların değil de hakikaten proje sahibi olanların yönetimde olabiliyor olması lazım. bunun için de galatasaray’ın halka açılması lazım. yani üç beş lisecinin elinde tehdit unsuru olmaktan çıkartılmalı, o kabuk delinmeli.

    yoksa biri gelir, sırf kendinden değil diye başkana açıkça hakaret eder; koca kulübü, kendi malı gibi görür; kurumsallık kuş sevenler derneğinden hallice olur; kulübün gayrimenkulleri peşkeş çekilir, eşe dosta iaşe ibate yaptırılır parası kulübe fatura edilir, bilimum böyle saçmalıklar döner, camia da asıl konuşması gereken şeyleri konuşmayıp bunların peşinden koşar.

    bu klüp bebekti, büyüdü. yıllarca gizliden ya da açıkça yönetenler, klübün büyüme ivmesini yakalayamadılar. hatta yanından bile geçemediler. şimdi bu mızrak bu çuvala sığamıyor. önünü açın klübün, bakın o zaman neler oluyor. vizyon sahibi olmayanlar yüzünden varlık içinde yokluk çekiyoruz resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın