• 1694
    her konuda eleştirdiğim bir insan değil. ama bu konuda kendisine katılmıyorum. kendisi sen ilk önce kendi ülkene bak, diyorsa ben de uğur sen önce kendi altyapına bak, derim.

    kendi ülkene bak kısmına ise asla katılmıyorum. freiburg'a 3 milyon çeken adam sana en az 6-7 milyon çekiyor bir kere. sen bir şey istedin mi hemen rakibe gidip işi açık arttırmaya döndürüyorlar. ayrıca aralarından bir çoğu temiz iş yapmadığı için pisliğin yanından geçtin mi sana da bulaştırmaya kalkıyorlar. yaptıkları garip işlere kılıf olarak falan kullanılmaya çalıştılar galatasaray'ı.

    ikincisi şu çağlar'ı, cengiz'i onlar gördü sen göremedin, kaka antep'e gelecekti istenmedi eleştirilerine hiç anlam veremiyorum. çağlar ve cengiz galatasaray'a, fener'e falan gelselerdi çağlar ve cengiz olmayacaklardı. kaka antep'e gelseydi kaka olmayacaktı. bizdeki sorun görüp görmeme değil sorun oyuncunun var olan potansiyelini geliştiremiyoruz. oyuncunun yeteneği, potansiyeli boş bir kitap gibidir. sen ona ancak 2-3 sayfa yazabiliyorsun ama milan, freiburg, roma destan yazabiliyor.

    kendisine yapılan galatasaraylı değil ali koç'u eleştiremiyor düşüncesine ise karşıyım. ali koç'un 2 gün fazla fenerbahçe'de kalmasını sağlayan kişinin ben kırk yıl kölesi olurum. * ondan büyük galatasaraylı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın