• 39625
    "meğer ne çok sahte insan varmış."

    "bu süreç bana futbol dünyasındaki insanların gerçek yüzünü gösterdi. meğer ne çok sahte insan varmış. benim barcelona'ya sevgim sorgulandı ve bu benim canımı yaktı. ben barcelona'yı seviyorum."

    "ayrılma kararımı eşime ve çocuklarıma söylediğimde herkes ağlamaya başladı. çocuklarım ayrılmak, okul değiştirmek istemediler. şu anda barcelona'dayım. çünkü başkan, ayrılmamın tek yolunun 700 milyon euro şartı olduğunu söyledi. bu yüzden kalıyorum."

    "şu anda yeni bir teknik direktör var. koeman. yeni fikirleri var. bu güzel bir şey ama önemli olan takımın buna nasıl yanıt vereceğidir."

    "bartomeu'nun kulüp yönetimi tam olarak felakettir! mutlu değilim. ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığın önüne geçmek adına kulüpte devam edeceğim!"

    "başkan sürekli bana sezon sonunda gitmek isteyip istemediğim konusunda karar verebileceğimi söyledi ama sözünü tutmadı. hokkabazlık yapıyor ve delikleri kapatıyorlar."

    "en üst seviyede mücadele etmek, kupalar kazanmak ve şampiyonlar ligi'nde rekabet etmek istiyorum. kazanır ya da kaybedersiniz, tamam ama mücadele etmek zorundasınız."

    "barcelona'yı çok seviyorum ve buradan daha iyi ve mutlu olacağım bir yer olmayacak. ancak, kararım kesindir. yeni hedefler ve yeni mücadeleler arayacağım."

    "ayrılmamın tek yolu mahkemelere gitmekti. barça aşık olduğum kulüp. bana bu hayatı veren barcelona. bu kulüp benim hayatım. barcelona bana her şeyi verdi. ben de barcelona için her şeyimi verdim. barcelona'yı mahkemeye vermeyi asla düşünmedim, düşünmem."

    lionel messi
App Store'dan indirin Google Play'den alın