resim
Pajtim Kasami
Takım:Sampdoria
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:İsviçre
  • 17
    gün itibariyle son üç sezonda sion ile sırasıyla ligde;

    2017-2018 25 maç 6 gol 4 asist
    2018-2019 32 maç 8 gol 8 asist
    2019-2020 34 maç 10gol 1 asist

    istatistiklerine ulaşmış asli mevkii merkez orta saha olan futbolcu. totalde 12 kere isviçre milli takım formasını giymiş.

    size olarak kalıplı ve güçlü. biraz hantallığı ve defansif meziyetleri var soru işareti olarak benim aklımda. mevcut ortamda konuşulan (bkz: markus henriksen)'e göre de daha atletik bence bunu da belirteyim. bunun haricinde tüm özellikleri, pas kalitesi oyun görüşü şut kabiliyeti dayanıklılığı ve fizik kalitesi ligimizin üstünde. kimseye bonservis veremiyoruz. kiralık için bile verecek bütçemiz neredeyse yok. isviçre liginin teknik ve taktik açıdan ligimizden geride olduğunu söylemekte pek mümkün olmayabilir. dolayısıyla 28 yaşındaki kasami bir dönem fulham ve olympiakos geçmişleriyle de kadromuza katıldığında pek ala katkı verebilecek bir isim. anadolu kulüpleri transfer ettiğinde biz neden kaçırdık dememize sebep olabilir. yıllık 300-350k euro bandında oynuyordu. tam bir kelepir fırsat olacaktır.
    bu arada merkez orta saha olmasına rağmen son dönemde oyuncuyu sion da kanatta da efektif olarak kullandılar. bu açıdan çok yönlü de denilebilir.(*swh)

    anlaşılan o ki gerçekten ama gerçekten kaçırdığımız free agent treninde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. birbirine benzer özellikleri olan henriksen ve kasami isminin ortaya çıkması da bundan sebep olsa gerek. hücumsal aktivitelerini daha çok beğensemde henriksen yerine fizik kuvveti ve son üç sezondaki istikrarlı oyumuyla kasami'yi tercih ederim.

    adına ve fiziki görünüşüne bakılırsa makedonya ya da arnavutluk coğrafyasından izler taşıması sayesinde olası ligimizde sırıtmayacaktır. (*swh)
App Store'dan indirin Google Play'den alın