• 1679
    https://twitter.com/...990892492988417?s=20

    artık iyiden iyiye galatasaray'a saldırmayı ekmek kapısı olarak gördüğünü düşündüğüm yorumcu. şu an birkaç farklı digital platformda kendisini görüyoruz ama ali koç'a çıt dese hepsinden iki dakikada sepetleneceğini düşünüyor olsa gerek en ufağından hiçbir fırsatı kaçırmıyor. mustafa cengiz taraftarla kavga etmek için protokol tribününden atlasa herhalde tshirt bastırır her yayına onunla çıkardı. azerbaycan ile ilgili aynı soruya, aynı cevabı ali koç verse, "işte bu kadar basit abi, ali bey'i takdir ediyorum, sadece türkiye ile sınırlamayacaksın kendini" demezse harbi kendisinden yanına gidip özür dileyeceğim, burada yayınlayacağım.

    buradan vole'ye, global tv'ye sesleniyorum. eğer 1 beşiktaşlı, 1 fenerbahçeli, 1 galatasaraylı yorumcu ile program yapıyorsanız uğur artık galatasaray'ı temsil etmiyor. lütfen bu programlarınızda başka yorumculara yönelin. uğur'u da bilyoner'de olduğu gibi genel programlarınızda değerlendirin ki bunun için gerçekten çok iyi bir aday. kendisi fazlasıyla dolu bir yorumcu ama bizi temsil etmiyor.

    yanında ali ece varken galatasaray'ı gömüp, beşiktaş'a hayranlık duyuyor (allah var ali ece bizi kendisi kadar gömmüyor), serdar ali varken, serdar ali 1 vuruyorsa uğur 2 vuruyor, yine aynı şekilde galatasaray'ı gömüp tribünden atlayan ali koç'u, her sene 20 falso transfer yapan fenerbahçe'yi göklere çıkarıyor. gömdüğü takım ve yönetim de öyle veya böyle 2 sene şampiyon olmuş, övdüğü takım da bir sene 6. diğer sene 7. aynı maçta antep'e uygulamadığı 6 saniye kuralını son dakika bize uygulayan alper ulusoy'u haklı bulduğunu bas bas bağırıyor. rıdvan'ın bile "bu nasıl iş aga" dediği gün hakem haklı diyebiliyor. sonra bir bakıyorsun tüm fenerli medya "galatasaraylı yorumcu hakemi haklı buldu". katledildiğimiz gün bile bize saplayacak birşeyler buluyor. aynı olay diğer kulüplerin başına geldiğinde ise aynı tutumu sergilemiyor. adamın bize zarar vermekten başka getirisi yok. böyle galatasaray yorumcusu mu olur amk?

    emre özcan olacağım derken bir insan nasıl rambo okan'a, turgay demir'e evrilir gerçekten anlamak zor. galatasaray atkısı ile programa çıksın demiyoruz da insaf be kardeşim insan her seferinde bu kadar zorlamaz ki. anladık bizim tarafta olduğundan bize vurup, diğer herkesi övünce her yerde alkışlanıyorsun da yeter da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın