resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18432
    dün sinan yılmaz'ı (nam-ı diyar extensor) maç sonunda dinlerken o tekrar kendi arda konusunda düşüncelerini dile getirdi. aslında çoğumuz ayni fikirdeyiz;

    arda turan'ın futbolculuğu çok iyi ve kendisinin galatasaraylılığı ile birleşince bizim için önemli bir katkı (400-500 bin euro maaş, bonservissiz, türk olarak kendisinden iyisi gelmez). belki soru işaretleri vardı (hala vardır) ama yararlı olacağı kesin.

    arda turan'ın karakteri ve yaptıkları olarak düşünürsek malesef hem suç işlemiştir hem normal insanların ceza alacağı olaydan zengin ve siyasi gücü olmasıyla kurtulmuştur hem de bu ülkenin geleceğiyle oynayanlara destek çıkmıştır (sadece kendisi degil, saz arkadaşları da). bu iki sebepten bir çok kişiyle arası asla duzelmeyecektir.

    böyle oynamaya devam ederse tabiki bir çok kişi "büyük kaptan, koca kafa" vs diyecektir, yaptıkları unutulacaktır. belki ileride "kandırıldık" da diyebilir (sıraya girsin, o liste uzun). ben ve benim gibiler içinse buruk sevinç olarak kalabilir başarıları. bugün ben ülkemi terk ettiysem kendisi gibi insanlar yüzünden terk ettim. o yüzden kendisini desteklememek hakkım(ız) olabilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın