resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5389
    kendisi bu kadar, bu kadar oynayacak, daha fazlası olmayacak. oyunla, oyun planıyla alakası yok. eski falcao olsa 3 eylül 2020 galatasaray hatayspor maçında kaçırdığı golde öyle yere vururdu ki iki kaleci olsa alamazdı o topu.

    kendisi transfer edilmeden önce copa america'da kendisini izlemiş biri olarak 10 defa hayal kırıklığı yaratır, o eski kaplan yok dedim. bu da 11 oldu sanıyorum ki.

    sağa sola suç bulmaya gerek yok. eren oynarken eren kötü, falcao oynarken takım kötü... yapmayın. etkisiz işte adam.

    kalırsa katkı verir, yine atar 15 tane. o oyun zekası, beceri var onda ama asla 5 milyon euro alacak bir oyuncu, forvet değil kendisi artık.

    edit: ayrıca kendisi, kariyerinin en iyi maçlarından biri olan 31.08.2012 tarihli süper kupa maçında da chelse karşısına tek forvet olarak çıkmıştır. mevut halinin tek olmakla, çift olmakla alakası yoktur. ben falcao'nun porto'dan beri hayranıyım. onun ne olup ne olmadığını buradaki pek çok kişiden daha fazla biliyorum. 25 yaşındaki luyindama'nın sakatlık sonrası hali ortadayken 34 yaşına gelmiş falcao'dan hala kaplan olmasını falan beklemeyin, çok üzülür kendinizi yıpratırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın