• 25
    çok ilginç iki maç sonuna sahne olan organizasyon.

    rockets (4) 104-102 thunder (3)
    bucks (0) 114-116 heat (2)

    rockets ilk turu geçti ve sonunda ilk turlar sona erdi. maçı ilginç kılan çok detay var. hücumda her maç eksi yazan dort'un 30 sayı atması, harden'ın sıçıp sıvamasıyla birlikte covington'ın harika performans göstermesi, chris paul'ün triple-double'ı vs. vs... gallinari clutch time'da iki serbest atışını kazandı ki gallinari gibi bir adam için bu çok ilginç. ardından son topta paul az kalsın topu kaybediyor. paul????? sonra bir şekilde top dort'un eline gidiyor ve maçın en iyisi dort'a maçın en kötüsü harden blok vuruyor. üçlük esnasında. top dışarı çıkmıyor, dort'un elinde kalıyor ve dort içerde eline geçen topu harden'a çarptırıp dışarı atmaya çalışıyor???????? ahahahahaha bu esnada maçın bitimine 1 saniye falan var. saçmalık amk ahahahahaha. neyse velhasıl kelam rockets kazandı ve lakers'ın rakibi oldu.

    diğer maçta da yine, yeni, yeniden bucks'ın üçlük savunması belirleyici oldu. heat tam 10 (yazıyla on) üçlük fazla attı. ve yine top kaybından bulunan sayılarda da 22-13'lük bir üstünlük kurdular bucks'a. dragic ve adebayo fırtınası kaldığı yerden devam etti. ancak tabi ki maçı ilginç bulan detaylar bunlar değil. nedir? 114-114 son atak, top heat'te. butler'a geliyor ve köşeden şut şansı buluyor. süre bitmeden topu elinden çıkarıyor ve çakma mvp antetokounmpo süre biterken faul yapıyor. atış esnasında. maç berabere amk ahahahahaha. şimdi faul olup olmadığı tartışılır bir pozisyon onu söyleyim. bence faul ama dediğim gibi çok gri olduğu için kimsenin kolay kolay kesin bir yargıya varabileceğini sanmıyorum. ama be amk salağı, süre biterken şutu elinden çıkarmış adamın silindirine girip neden dokunursun adama ya ahahahahaha. sonra butler 2/2 atıp maçı 116-114 miami'ye götürüyor.

    bitirmeden eklemek istediğim bir şey var. houston-okc maçının hakemi kimdi tam hatırlamıyorum şu an ama, bahsettiğim pozisyonda dort blok yiyip topu tekrar eline aldığı anda cp3 mola alıyor. ama hakem görmüyoru mu, görmezden mi geliyor anlamıyorum mola vermiyorlar. sonra dort kakasını üçlük çizgisinin oraya bırakınca kaybediyorlar işte.

    böyle saçma bir gece yaşandı orlando'da sözlük.

    yeni eşleşmeye de bir göz atmak gerekirse, sga'in hiçbir şey oynamadığı, 7. maç hariç hücumda dort yüzünden bir kişi eksik oynayan, adams'ın istisnasız her maç bok gibi oynadığı bir okc'ye karşı seriyi son topta hem de 7 maçta kazanabilen rockets'ın "bence" lakers karşısında bir maçtan daha fazla kazanması ihtimal dahilinde değil. o seri 6. maça giderse çok çok şaşırırım öyle söyleyim. lebron'un karşısında belki covington durur ancak, davis'i bu kadar savunamayacak tek bir takım yok şu an nba'de. bahisçiler için davis'e her maç 28.5 sayı üst 12.5 ribaund üst falan girilebilir yani. yatırım tavsiyesi değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın