• 39675
    "tff'nin verdiği limitler var, bu limitler tutmayınca getirdiğiniz oyuncuları tescil etmiyorlar. beşiktaş'ın limitleri, şu an mevcut kadroya bile az geliyor. bir iyileştirme bekleniyor. bu iyileştirmenin olup olmayacağıyla ilgili endişelerimiz var."

    "tff'nin verdiği harcama limitleri artırılmalı. lisans kurulu bu konuda çalışıyor, değerlendiriyor. bu limitler çözülmeden transferde hiçbir şey olmaz."

    "bunun sebebi biz değiliz. bu bize miras olarak kaldı. bu takımı biz yapmadık. bu takımda çok yüksek maliyetli oyuncular var. bugün 4 futbolcuyu oynatacağımız parayı 1 oyuncuya veriyoruz."

    "bazı futbolcuların ayrılmasını istiyoruz. bizden istiyorlar ki ücretlerinin 3'te 2'sini beşiktaş ödesin. yani diyelim ki bizden 1,5 milyon euro alan futbolcu, başka yerde en fazla 500 bin euro alabiliyor. aradaki 1 milyon euro'yu beşiktaş ödesin istiyor."

    "artık taraftar bana küsebilir, kırılabilir. ama beşiktaş'ın selameti için biraz sabır ve anlayış gerekiyor."

    "adımız limitçi başkana çıkmış. limiti ben koymadım ki! bu limiti buraya koyarken imza atanlara soracaksınız!"

    "kim ne yazarsa yazsın, ne çizerlerse çizsinler, ne yorum yaparlarsa yapsınlar, beni ve yönetimimi beşiktaş için doğruları yapmaktan alıkoyamayacaklar, yolumuzu değiştiremeyecekler."

    "limit konusunda tff tarafı, 'maalesef mümkün değil' deyip geçiyor. yani o zaman beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray taraftarının hepsi federasyona yürüyüp, 'önümüzü açın' diyecekler. burada yapacak başka bir şey yok!"

    "bakın dün bir futbolcumuz (n'koudou) sakatlandı. bu çocuğun bonservis bedelinin %50'si 4,5 milyon euro'ya alınmış. bu çocukcağız çıkıyor, ayda 1 maç oynuyor ve sakatlanıyor. buna biz ne yapabiliriz yani?"

    "bütün camiamızdan rica ediyorum, hoşgörü ve anlayış. ama göstermeyeceklerse de çok önemli değil."

    ahmet nur çebi
App Store'dan indirin Google Play'den alın